Fri frakt ved 1499:- / Rask levering

Silver Cross Motion 360 ALL-SIZE

  • 5 599,-

Produktet finnes dessverre ikke i lager.

Del
Artikkelnummer: 42

Silver Cross Motion All-Size 360 er den første bilstolen i sitt slag som er designet for å kunne være den eneste bilstolen man trenger siden den kan benyttes fra nyfødt og opp til 12 år!

Produktspesifikasjoner:

  • Fra 0 til 145 cm (12 år)
  •  360 rotasjon 
  • R129 godkjent og oppfyller selvsagt den nyeste R129/03-sikkerhetsforskriften (gjennomgått 34 forskjellige kollisjonstester for konfigurasjon for å oppnå dette). 
  • Det er for øyeblikket ikke noe annet produkt på markedet, godkjent til R129, med 360 rotasjon som dekker alle størrelser. Dette er første gang!  
  • Motion All Size har 3 forskjellige tilpasningskonfigurasjoner. Bakover med sele, forover med sele og forover med voksenbelte. Innenfor R129-forskriften må setets størrelse passe innenfor et visst volum for å oppfylle i-Size-delen av forskriften. Motion All Size 360 passer inn i den nødvendige størrelsen for den fremovervendte sele konfigurasjonen, men ikke for de to andre konfigurasjonene. Så i hovedsak er setet i-Size kompatibelt, men støttes også av en full kjøretøyliste for å sikre montering for alle konfigurasjoner.  
  • Endring av støtteben – På en tidlig versjon av setet var støttebenet avtagbart. Dessverre på grunn av endringer i forskriften har vi måttet endre produktet slik at støttebenet ikke kan fjernes.  
  • Vektgrense for selebruk – Selen kan brukes opp til en grense på 18,5 kg (+0,5 kg mer enn gjeldende bevegelse i-størrelse) 

Endelig er det ett bilsete som kan brukes med Isofix gjennom hvert trinn i barnets vekst, enten det er i bakovervendt posisjon når de er små eller i forovervendt posisjon når de blir store nok til å i sitte forovervendt. Silver Cross All-Size er det eneste bilsetet man trenger!


Silver Cross Motion 360 All-Size er det første R129-godkjente 360-graders roterende bilsetet. Det betyr at setet kan sikres via Isofix og et støtteben når det er plassert i en bakovervendt posisjon, så vel som en fremovervendt posisjon - noe som forbedrer både brukervennligheten og sikkerheten.


360 fuksjonen er enkel å bruke, og man roterer bilsetet 360 grader på en enkel måte. Det er ikke bare rotasjonen som gjør at All-Size er ett sete for alle aldere. Setet har selvsagt en avtakbar nyfødtinnsats, nakkestøtte som kan justeres i 8 forskjellige høyder, 3 ulike liggestillinger og fem-punktsele som er enkelt å justere. Silver Cross Motion 360 All-Size har selvsagt mange sikkerhetsfunksjoner, som blant annet sidekollisjonsbeskyttelse.