Rask levering / Sikre betalinger / Fri Frakt 1499,-

BeSafe iZi Flex FIX i-Size Black Cab

  • 3 599,-

BeSafe iZi Flex FIX i-SizeSikkerhet og fleksibilitet kombinertFor barn mellom 100 og 150 cmAlder cirka 4–12 årBeSafe iZi Flex FIX i-Size: Denne beltestolen

Produktet finnes dessverre ikke i lager.

Del

BeSafe iZi Flex FIX i-Size

Sikkerhet og fleksibilitet kombinert

  • For barn mellom 100 og 150 cm
  • Alder cirka 4–12 år

BeSafe iZi Flex FIX i-Size: Denne beltestolen med høy rygg fra BeSafe er beregnet for barn mellom 100 og 150 cm. Den kombinerer svært god sikkerhet, optimal komfort og en rekke praktiske løsninger med en design som gir plass til opptil tre personer i alle aldre på én rad. Monteringen er rask, enkel og ferdig på en-to-tre.


I vårutgaven av forbrukertesten 2018 bekreftet det tyske testinstituttet ADAC iZi Flex FIX i-Sizes egenskaper ved å gi den karakteren «God» i alle testede kategorier. Dette er den eneste bilbarnestolen i testen som presterte å kombinere et enestående sidekollisjonstest-resultat på 1,2 med svært gode resultater for «plass til barnet» og «plassbruk i bilen», noe som gjør den til en ideell kombinasjon av sikkerhet, komfort og plass-fleksibilitet.

Den første beltestolen som innfrir nye sikkerhetskrav


Nå som den nye standarden UN R129-02 er implementert, er lanseringen av BeSafe iZi Flex FIX i-Size neste skritt på vår reise. Den nye beltestolen fra BeSafe har et nyskapende, modulært beskyttelsessystem som gir maksimal sikkerhet og innfrir de høyeste kravene på markedet. Barnesetet vant den prestisjetunge prisen Kind + Jugend Innovation Award i kategorien for reise med barn («World of Travelling Kids»).