Fri frakt ved 1499:- / Rask levering

VOKSI MOVE Black

  • 1 199,-
Del
Artikkelnummer: 536

Voksi® Move er både bilstolpose og vognpose som holder babyen varm og sikker igjennom høst-og vintersesong.

En bilstolpose som gjør det lettere å ta med babyen på biltur og kan brukes fra barnet er nyfødte til 1,5 år. Bilstolposen er perfekt å bruke på både lange og korte turer, og er designet for å holde barnet ditt trygg, varm og komfortabel i bilen. Den kan også brukes som vognpose, og har en glidelås i front som gir lett tilgang til barnet.

Voksi® Move består av naturlige og kvalitetssikre materialer som ull og dun. Bilstolposen har ull i ryggen som sørger for behagelig temperatur ved at den leder fuktighet vekk fra barnets kropp. Bilstolposen har et mykt fyll av dun som gir unik isolering og holder barnet varmt. Utvendig har bilstolposen et belegg med BIONIC-FINISH®ECO som gjør at posen er naturlig vannavvisende. Alle materialene i Voksi® Move er OEKO-TEX®standard 100, klasse 1 sertifisert, som er et kvalitetsmerke som tilsier at ingen av materialene i produktet inneholder skadelige kjemikalier.

Den unike utformingen av ryggåpningene sikrer en lett montering og god tilpasning til nesten alle typer seler. I bruk med et bilsete, gir Voksi® Move den isoleringen som erstatter tykke ytterklær. På denne måten kan selene i bilsetet sitte tettere på babyens kropp. Når temperaturen stiger i bilen kan man lett åpne opp posen så babyen ikke blir for varm. Voksi® Move har blitt kollisjonstestet i kombinasjon med BeSafe bilseter i den anbefalte bakovervendte posisjonen. En snor rundt hodeområde kan bli justert til å passe barnets behov og preferanser i ulike værforhold. En sentrert «quick relase» glidelås i front gir lett tilgang på barnet i bilstolen. Frontglidelåsen har en stromklaff som hindrer vind å trekke igjennom posen.

Voksi® Move er kåret til best i test, av alle bilstolposene Babytesterne testet på det norske markedet.


  • Dun- og ullfyll
  • Designet for bilstol
  • Vognpose for de minste