Fri frakt ved 1499:- / Rask levering

Silver Cross Wave Zink 2021

  • 14 999,-
  • 9 899,-
Del
Artikkelnummer: 45

Silver Cross er verdens eldste barnevognprodusent som startet i 1877 i England. Silver Cross er kjent som Rolls Royce barnevogn for sin høye kvalitet!

Uten å måtte kjøpe ekstra tilleggsutstyr, får du 7 forskjellige kombinasjonsmuligheter når du kjøper din nye Silver Cross Wave inkludert i startpakken. Ved å legge til ekstra sittedel, bag, en Dream eller Simplicity bilstol og ett søskenbrett så har du plutselig hele 30 ulike kombinasjoner å velge mellom.
Wave er derfor den ultimate barnevognen for ett barn, to barn, ja også for tre barn. Silver Cross Wave 2021 gir til sammen hele 30 forskjellige kombinasjonsalternativer for å kjøre ett, to eller tre barn.
 

For et barn er Wave perfekt ettersom den inneholder alt som trengs for å trille en baby fra nyfødt opp til 25 kg. Silver Cross Wave kommer med mye utstyr. Grunnutstyret inkluderer chassis / hjul, en komplett liggedel og en komplett sittedel, begge med kalesje UPF50+, bøyle og vindbeskyttelse. Madrass for liggedel og fotpose for sittedel følger med. Wave leveres med to regntrekk og to insektnett

 

Silver Cross Wave har et patentert system (One plus One) som lar deg raskt og enkelt endre Wave i 30 forskjellige kombinasjoner, slik at du kan kjøre opptil tre barn samtidig på en trygg og praktisk måte. Du kan supplere med ekstra liggedel eller ekstra sittedel om du har to barn med samme trillebehov. I tillegg er det mulig å sette på ett Ride On Board ståbrett for barn nummer 3.  For å trille et sittende barn i nedre stilling, er det bare sittedelnr 2 som passer. Den sittedelen som følger med vognen når du kjøprer den, kan kun benyttes oppe. 

 

Vi gir hver familie muligheten til å finne deres løsning for transport av ett, to eller tre barn. Fra tvillinger eller søsken, liggende eller sittende og også sammen med nyfødt bilstol / bilstoler. 

 

Silver Cross er kjent for sin utsøkte design i kombinasjon med veldig høy kvalitet. Wave er en spesiell kombinasjon av luksus og innovasjon designet for å gi det første barnet absolutt komfort og sikkerhet fra nyfødt opp til 25 kilo. Wave har flere luksuriøse detaljer som emblemer, magnetknapper, skjult ventilasjon og mer. Tekstiler er av høyeste Oxford-kvalitet.

Dekk er laget av PU. Dekkene oppleves som pumpende gummihjul, og gir jevn løping og behagelig komfort. Dekkene trenger ikke å pumpes og er punkteringssikre. 

 

Chassiset er laget av lett aluminium og veier 10 kg inkludert hjul

Vekt og mål:

Fra fødsel og opp til 25kg
Mål: L111cm B60cm H95-109cm
Mål sammenslått L95cm B60cm H39.5m
Vekt bærebag: 4.2kg
Vekt sittedel: 3.5kg
Vekt Understell: 10kg