Fri frakt ved 1499:- / Rask levering

4moms mamaRoo Sleep

  • 5 999,-

Produktet finnes dessverre ikke i lager.

Del
Artikkelnummer: 319

4moms® mamaRoo sleep ™ er en innovativ barneseng / babyvugge som bruker samme bevegelsesmønster som 4moms mamaRoo® babygynge for å hjelpe babyen å sovne og sove godt. 

4moms® mamaRoo sleep ™ har naturlige bevegelser som  virker beroligende for babyen. Med noen få enkle tastetrykk, eller via appen på smarttelefonen, velger du mellom 5 forskjellige bevegelsesmønstre, som alle er basert på hvordan foreldre beveger seg når de bærer og vugger barnet sitt. 5 forskjellige hastigheter gjør det enkelt å finne den perfekte kombinasjonen som babyen elsker. Velg mellom 4 forskjellige "whitenoise" -melodier for ekstra effekt (regn, sjølyd, vifte og shhh).

Vuggen styres enkelt via Bluetooth og en kompatibel smarttelefon. Appen har også en tidtaker for å etablere en god leggerutine og forbedret søvn.
Vuggen / sengen kan justeres i høyden, har meshstoff for optimal ventilasjon og gir foreldrene visuelt tilsyn med barnet. Madrassen er fast i materialet og vannavstøtende. Alt for at både foreldre og barn kan sove trygt.

Vuggen brukes fra nyfødt til babyen kan reise seg opp på armer eller knær, eller når de når maksimalvekt på 11 kg. Laken til madrassen er inkludert. Vuggingen drives av den medfølgende nettverksadapteren, ingen batterier trengs.

4moms® mamaRoo sleep ™er enkel å montere og ingen verktøy er nødvendig. Lakenet kan vaskes i maskin, og vuggens stoff kan tørkes av med en fuktig klut og mild såpe hvis det oppstår flekker.