Rask levering / Sikre betalinger / Fri Frakt 1499,-

Moonboon 2.0 VUGGEMOTOR TIL HENGEVUGGE

  • 2 999,-

Ønsker du en hjelpende hånd til å holde Hengevuggen, Tvillinghengevuggen eller Vuggens beroligende bevegelser i gang - og hjelpe barnet ditt med å roe seg ned e

På lager
Del

Ønsker du en hjelpende hånd til å holde Hengevuggen, Tvillinghengevuggen eller Vuggens beroligende bevegelser i gang - og hjelpe barnet ditt med å roe seg ned eller sove bedre? Så er det Vuggemotoren du har bruk for.

Tester fra en upartisk tredjepart viser at Moonboons Vuggemotor 2.0 er 27 % mer lydsvak, sammenlignet andre kvalitetsmotorer. Innstill vuggen til å vugge i så mange timer som du ønsker, og juster hastigheten, så den passer til ditt barns behov og rutiner.

  • Velg sikkerhet – less hvorfor her
  • Den mest stillegående motoren på markedet
  • Designet og utviklet i Danmark
  • Myke, vuggende bevegelser
  • Ubegrenset timerfunksjon*

Vuggemotor 2.0 har gjennomgått en større oppdatering. Det har resultert i en mer lydsvak motor, med færre og enda bedre komponenter enn vår første Vuggemotor. Det gir en mykere vugging, økt stabilitet og et mindre avtrykk på miljøet.

Moonboons Vuggemotor er designet, utviklet og sikkerhetstestet i Danmark. Den er CE-merket og overholder de krevende, europeiske sikkerhetsstandardene. Derfor kan du være helt trygg med å bruke Vuggemotoren, når du vil skape mer og bedre søvn for barnet ditt.

Farge 
Natur med antrasittgrå knapper.

Strømforsyning 
Inngang: 100-240V - 50/60Hz

Velg den korrekte fjæren 
Vuggemotoren er utviklet til Moonboons Vugge, Hengevugge og Tvillinghengevugge, og er sikkerhetstestet til å løfte langt flere kilo, enn et barn veier. Moonboons fjær er spesialutviklet til produktene og passer til barnets vekt, for å oppnå den korrekte beroligende effekten og den høyeste sikkerheten. Se alltid etter fjærens bæreevne fremfor motorens løftekapasitet. 

Fjær til Hengevugge passer til barn som veier: 3-12 kg

Fjær til Vugge og Tvillinghengevugge:
Vugge – barnets vekt: 3-12 kg 
Tvillinghengevugge – barnas vekt (samlet): 4-12 kg 

Fjær + til Vugge og Tvillinghengevugge:
Til større barn, eller hvis man ønsker å forlenge levetiden på Vuggen og Tvillinghengevuggen. 
Vugge – barnets vekt: 12-20 kg 
Tvillinghengevugge – barnas vekt (samlet): 12-20 kg

Les briksanvisningen grundig før bruk. Hvis du har ytterligere spørsmål, kan du lese mer i vår FAQ.

*Av sikkerhetshensyn er Motor 2.0 utstyrt med en sikkerhetsfunksjon, som automatisk stopper motoren etter 12 timer.


I Moonboon har vi solgt Vuggemotorer til flere enn 61.000 foreldre, og vi hører ofte at den er en "lifesaver".

Den lydsvake Vuggemotoren sørger for å vugge barnet ditt med mye, beroligende bevegelser, som får selv de minste til å overgi seg til søvnen. Med andre ord; den fikser oppgaven for deg. Du kan derfor med ro i sinnet bruke tid på andre ting, mens barnet ditt sover trygt og rolig. 

Vuggemotoren er en stor hjelp hvis du har et barn som helst vil vugges. Den frigir tid, så du kan få en liten pause til deg, selv eller rekke å gjøre andre ting, mens barnet ditt sover trygt og rolig i vuggen sin.

Moonboons Vuggemotor er designet, utviklet og sikkerhetstestet i Danmark. Den er utviklet og testet i nært samarbeid med danske fagfolk. Vuggemotoren er CE-merket og har ingen åpninger i opphenget, og det er en viktig sikkerhetsforanstaltning. Derfor kan vi garantere at Vuggemotoren er helt sikker å bruke. 

Det er lett å montere Vuggemotoren i de to krokene som medfølger, og du kan innstille hastigheten til akkurat den som er best for babyen din. Du kan også stille inn en ubegrenset timerfunksjon for å holde vaggan i bevegelse så lenge du trenger.