Rask levering / Sikre betalinger / Fri Frakt 1499,-

Voksi Baby Nest Premium Dark Grey Flying

  • 1 299,-

Den NYE Voksi® Baby Nest Premium Flying kommer med pustende 3D-struktur i madrassen som gir en god luftgjennomstrømning for babyen.Alle materialer sertifisert i

Produktet finnes dessverre ikke i lager.

Del
  • Den NYE Voksi® Baby Nest Premium Flying kommer med pustende 3D-struktur i madrassen som gir en god luftgjennomstrømning for babyen.
  • Alle materialer sertifisert i henhold til Oeko-Tex® Standard 100, Class 1
  • Lav vekt, og enkelt å reise med
  • Vokser med barnet
  • Fast, men myk madrass gir ekstra støtte og høy ergonomisk komfort
  • Myk, men solid ytterkant holder barnet på plass og beskytter babyen
  • Enkelt å ta med på tur, takket være den praktiske reisebagen som Baby Nest leveres i
  • Omfattende testing, også for luftgjennomstrømming, og grundig risikokartlegging for høyeste mulige grad av sikkerhet
  • For å forhindre faren for kveling, er det ingen snorer eller stropper

Gjennom utviklingen av det nye Voksi® Baby Nest Premium, var vårt fokus å utvikle en produkt som gir en koselige og trygge omgivelser for babyer i moderne familier.

Som et resultat imiterer det eggeformede Voksi® Baby Nest Premium følelsen av å være i mors mage, og gir barnet en opplevelse av beskyttelse, varme og å bli omsluttet. Om du lar barnet være i Baby Nest Premium når dere besøker familie og venner, eller er på ferie, blir barnet alltid komfortabelt i velkjente omgivelser – og det gjør soving, hvilestund og leketiden så mye enklere.

Unik kombinasjon av materialer

Alle produktdelene i Voksi® Baby Nest Premium er sertifiserte etter Oeko-Tex® Standard 100, Class 1. Dette sikrer at babyen er omgitt av materialer uten skadelige stoffer eller farlige kjemikalier. Den faste, men myke skummadrassen gir herlig komfort for babyen, samtidig som nakken og ryggen får støtte. Overflaten av 100 % bomull føles mykt for barnet.

Produktegenskaper for et enkelt hverdagsliv

Samtidig som det byr på høykvalitetsmaterialer, er Voksi® Baby Nest Premium også designet for å vokse med barnet ditt. Ved å åpne opp og brette ned forlengerdelen, kan du gi barnet ditt enda mer plass. Den praktiske reisebagen som Voksi® Baby Nest Premium leveres i gjør det også enkelt å ta med Voksi® Baby Nest Premium på reisene deres. For å gi barnet ditt den høyeste grad av sikkerhet som mulig, er Voksi® Baby Nest Premium testet mot en lang rekke standarder og har gjennomgått mange risikoanalyser, for eksempel hos SGS France.